Плагіатор плагіатору плагіат не заверне: Шкарлет каже, що не має претензій до дисертації Киви

Міністерство освіти і науки України досі не отримало жодних скарг на порушення в дисертації народного депутата Іллі Киви. З такою заявою виступив міністр освіти Сергій Шкарлет, передають Патріоти України.

"Ось сьогодні (12 червня - ред.) документи зайшли до Міністерства освіти на експертизу. Я точно впевнений, що фахівці міністерства і експертна рада зроблять професійну експертизу цієї дисертації. А далі будемо вирішувати на підставі фактів", - сказав міністр в інтерв'ю Радіо Свобода..

Він додав, що жодних заперечень з приводу дисертації Ківи до Міносвіти не надходило. "Заперечень в Міносвіти взагалі не надійшло. І навіть сьогодні, коли справа щодо дисертації надійшла, жодних фактів, нічого немає. Опір який? У соцмережах? Ну, воно завжди", - заявив міністр.

"Якщо у когось є якісь підтвердження одного, другого, третього, офіційно людина повинна підписатися, що у неї є, не просто з соцмереж кинути знеособлену інформацію, адже це анонімка об'єктивно", - наголосив Шкарлет.

Разом з тим, журналіст проекту Bihus.Info Данило Мокрик заявив, що заяву про порушення було передано в Міносвіти за кілька днів після захисту Ківою дисертації. "Через кілька днів після захисту ми з юристами BIHUS.Info направили в Міносвіти заяву, в якій зазначили основні порушення в дисертації. З Міністерства отримали відповідь, що відомості будуть враховані", - написав він у соцмережі Facebook.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...