План Медведчука: Адвокат українофоба Рубана розповів, чим його клієнт займеться після звільнення з-під арешту

Підозрюваний у підготовці теракту екс-керівника центру "Офіцерський корпус" Володимир Рубан планує повернутись до питання обміну полонених. Про це заявив адвокат підозрюваного Валентин Рибін на Громадському, зазначають Патріоти України.

"Рубан може поїхати на окуповані території тільки в одному випадку. Він планує повернутись до питання обміну полонених. Я думаю у нього там достатньо людей, які будуть з ним говорити і будуть його слухати", — сказав Рибін.

Адвокат також додав, що обміну Рубана не буде, оскільки він перебуває на свободі.

Крім того, за словами Рибіна, доказом того, що Рубан залишиться на території України стане наступне судове засідання, заплановане на 7 травня.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...