План мобілізаційних заходів та рекрутингу в РФ вже значно відстає від їхнього графіку, - ГУР Міноборони

В Росії триває рекрутингова компанія, але план мобілізаційних заходів уже значно відстає від графіку. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передають Патріоти України.

"Рекрутингова кампанія триває. Попри те, що там обіцяють і кошти, і багато інших "плюшок". В цілому через так звані "вибори" і також через організаційні проблеми, їхній план мобілізаційних заходів та рекрутингу на рік вже відстає значно від графіку", – акцентував представник української розвідки.

За словами Юсова, це означає, що російському режиму буде важко уникнути додаткових мобілізаційних заходів. "Без нової хвилі публічної мобілізації, вже після так званих "виборів" Путіна, російському режиму і Кремлю буде важко обійтися", – наголосив він.

Представник ГУР зазначив, що при цьому кремлівський режим буде змушений обирати між загрозою внутрішньої дестабілізації та репресіями. "Приблизно так. Далі вони будуть вибирати: або страх дестабілізації всередині, або подальші репресивні заходи на території РФ", – пояснив він.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...