План провалився: "Вагнерівці" тікають з Білорусі до Африки через малу зарплатню, - ЦНС

Через низьку заробітну платню найманці ПВК "Вагнера" тікають з Білорусі до Африки, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Центру національного спротиву" (ЦНС).

Як нагадує ЦНС, "вагнерівці" працюють інструкторами в Білорусі. Також відомо, що на полігонах проходять військові вишколи мобілізованих росіян та тих, що підписали контракт.

Водночас інструкторська робота, а також заробітна плата не влаштовує найманців. За участь у війні на африканському континенті їм платять більше, у зв'язку з чим "вагнерівці" тікають до Африки.

"За інформацією "Центру національного спротиву" за останній період кількість "вагнерівців" на території Білорусі скоротилася з 500 осіб до 400. Схоже, що з такими темпами бранців на війну в Україні буде нікому навчати й з військкомату відправлятимуть відразу на передову. Зрештою, зі свідчень нашого підпілля так здебільшого і трапляється", - додає ЦНС.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...