"План зірвався": У Держдумі поскаржилися, що Росія не досягла жодної з цілей вторгнення в Україну (відео)

Перший заступник голови комітету нелегітимної Державної думи РФ у справах СНД Костянтин Затулін поскаржився, що Росія не змогла досягти жодної з цілей, заради яких розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Але він все одно підтримує продовження війни, передають Патріоти України.

Таку заяву Затулін зробив під час виступу на форумі "Яка Україна нам потрібна?", який проходив у Москві. Відповідне відео з'явилося у соцмережах.

Російський політик відкрито зізнався, що мета широкомасштабного вторгнення полягала в тому, щоб "досить швидко розвалити українську державу". Але, за його словами, цей план зірвався, бо від початку був нереальним.

"Які у нас були цілі, офіційно заявлені на початку військової операції? Ви всі пам'ятаєте – денацифікація, демілітаризація, нейтралітет України та захист мешканців Донецької та Луганської народних республік, які весь цей час страждали. По якому з цих пунктів ми досягли результатів на сьогоднішній день? Ні за яким", - сказав він.

Він також додав, що деякі з цих пунктів втратили зміст, наприклад Україна ніколи не буде нейтральною. "Залишається Україна під керівництвом Зеленського чи його наступників існувати в результаті всього чи ні? Залишається, я можу сказати. Залишається. Тому що сил на те, щоб це здолати, за тієї підтримки, яку їм надають, – не вистачає. Залишається", – додав Затулін.

При цьому він хоче продовження війни. "Поки що Росія не вийде на ті межі, які б дозволили відрізати Україну від моря і таким чином загрозу відвести від Криму, від Кавказу та всього іншого", – резюмував політик.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...