Планам Путіна не збутися: ЗСУ звільнили 37% територій України, окупованих РФ після 24 лютого

Українські військові продовжують очищати територію України від російських загарбників. Бійці ЗСУ стримують окупантів по всій лінії фронту. За даними Def Mon, з початку війни російська армія окупувала понад 200 тисяч квадратних кілометрів України, передають Патріоти України.

Станом на 6 листопада українські захисники звільнили 37% територій від загальної кількості, захоплених російським окупантами територій України після 24 лютого.

Зокрема, ЗСУ звільнили Чернігівську, Київську та Сумську області. Крім того, від російських окупантів очистили більшу частину Харківської області. На даний українські військові займаються деокупацією Херсонської, Луганської та Донецької областей. Відзначається, що на даний момент під російською окупацією знаходиться 124821 квадратний кілометр України.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...