Планує продати на аукціоні: Львівський депутат під час засідання малював портрет Путіна (відео)

Депутат Львівської міської ради від партії "Європейська солідарність" Юрій Гринів малював портрет президента Російської Федерації Володимира Путіна під час засідання в сесійній залі. Відповідне відео поширив "24 Канал" у Facebook, передають Патріоти України.

"Львівський депутат-художник від "ЄС" Юрій Гринів під час засідання малював портрет Путіна. Журналісти зняли на відео, як він вимальовував главу країни-агресора просто в сесійній залі", - йдеться в описі відео.

На кадрах видно, як Гринів поклав телефон із фотографією Путіна під аркуш паперу і почав ручкою обводити контур обличчя голови Кремля. Згодом депутат прибрав телефон і додав своїй роботі деталей.

Гринів у коментарі Gazeta.ua пояснив свою творчість. "Я часто малюю різні карикатури. Ще зі студентських часів. Як правило, дарую друзям. Малюю в перервах між засіданнями, щоб дарма не витрачати час. Це люди, тварини. Вчора малював карикатуру на Путіна. Кінцевий варіант виставлю на Facebook. Якщо стала такою відомою, продам з аукціону. Гроші задекларую, сплачу податки і відправлю кошти на армію. Це буде справедливо", - сказав депутат.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...