Плани по оточенню Лисичансько-Сєвєроденецького угруповання ЗСУ провалилися: Наступ на Бахмутському напрямку зірвано. Ворог відступив із чотирьох населених пунктів

На Бахмутському напрямку українські війська провели успішну контратаку. Захисники відбили наступ окупантів у напрямках населених пунктів Нагірне, Берестове, Криничне, Роти. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, передають Патріоти України.

Ворог перемістив підрозділи, щоб посилити угруповання в Попасній і Миколаївці. На Слов'янському напрямку окупанти кинули основні зусилля, щоб продовжити наступ на Ізюм та Слов'янськ. Намагаються просунутися в напрямку населених пунктів Довгеньке і Долина.

Ворог обстрілює позиції наших військ у районах населених пунктів Базалівка, Бражківка, Грушуваха. Здійснює повітряну розвідку із застосуванням безпілотників. Робить це для уточнення розташування ЗСУ.

На Донецькому напрямку, окрім артилерійських обстрілів, ворог завдав авіаударів із літаків та вертольотів. Основні зусилля агресор зосередив на Сіверськодонецькому та Бахмутському напрямках.

На Лиманському напрямку противник активних бойових дій не вів. Завдав ракетного удару по населеному пункту Миколаївка за 4 км на схід від Слов'янська. Ворог штурмує Сіверськодонецьк. Бойові дії тривають. Наші воїни завдають противнику втрат. На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних бойових дій не вів.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...