"Планируется мощный взрыв на объекте в Краснодаре": Сотник попередив Україну про можливе вторгнення РФ

Краснодар. Фото: Кубанские новости.

За попередніми даними, Росія готується до нового витка агресії проти України. Не виключено навіть повномасштабне вторгнення. Про це в своєму блозі в Telegram повідомив російський журналіст, опозиціонер Олександр Сотник з посиланням на інформовані джерела, передають Патріоти України.

"Внимание всем! По имеющимся у меня данным, в Краснодаре готовится спецоперация ФСБ, которая, возможно, станет казусом белли для начала войны с Украиной", - розповів Сотник.

Він уточнив, що мова йде про можливий вибух "дуже важливого" об'єкта інфраструктури російського міста. "Мне намекнули, какой. Но я не могу озвучить это в эфире", - заявив журналіст.

За його даними, відповідальність за цей можливий вибух планують покласти на міфічних "українських націоналістів". За словами Сотника, подальший розвиток ситуації буде залежати від успіхів спецоперації ФСБ. Якщо число жертв буде великим, цей інцидент, за його даними, можуть використовувати для нового військового вторгнення в Україну.

"Краснодарцы, будьте бдительны, будьте внимательны", - закликав Сотник. Важливо зазначити, що будь-яких підтверджень озвученої інформації на даний момент немає.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...