"Платимо кров'ю за кожен метр землі": Експерт розповів про бої під Бахмутом, на який окупанти кидають усі сили

"Платимо кров'ю за кожен метр землі": експерт розповів про бої під Бахмутом

Експерт з питань безпеки Іван Варченко заявив, що українські та російські військові під Бахмутом Донецької області ведуть артилерійські дуелі. Крім того, там ведуться стрілецькі бої на дуже коротких дистанціях, передають Патріоти України.

"Ні ми, ні ворог не маємо можливості активно десь користуватися броньованою технікою. Зараз відбуваються артилерійські дуелі, з одного боку, а з іншого боку – піхота працює проти піхоти. Практично кожного дня відбуваються близько 50 бойових зіткнень, стрілецькі та піхотні бої. Це найважчий і найбільш невдячний вид роботи", – пояснив він в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За словами експерта, під час таких боїв співвідношення втрат менше, ніж на відстані. "Ми, звичайно, теж у рази більше піхоти зараз кладемо, але й самі, звичайно, платимо кров’ю за кожен метр української землі", – резюмував Варченко.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...