Playboy-плакати у шафі та фекалії посеред кабінету: У мережі показали, який "побут" мали окупанти в Херсоні (відео)

Українські військові показали покинутий російськими загарбниками штаб у звільненому ЗСУ Херсоні, який був під окупацією понад 8 місяців. Штаб був облаштований у Головному управлінні Національної поліції Херсонщини, передають Патріоти України.

У будівлі, де жили окупанти, були присутні всі традиційні для військових "другої армії світу" атрибути. Відповідне відео опубліковане вTelegram-каналі "Стратком ЗСУ".

"Playboy плакати у шафі та фекалії посеред кабінету: знахідки у головному управлінні Нацполіції Херсона - реальне обличчя руцкава міра і всієї рашки загалом", – йдеться в повідомленні. Крім того, у підвальних приміщеннях управління загарбники влаштовували катівню. Через неї пройшло чимало незгодних з "режимом" місцевих жителів.


Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...