"Плазун всіх режимів" проти ставленика Порошенка: Стало відомо, хто перемагає на виборах мера Львова

У Львові пройшов другий тур виборів мера міста. Лідирує чинний голова міської ради Андрій Садовий. Про це свідчать дані екзит-полу Liberty Report на замовлення програми "Свобода слова Савіка Шустера". За даними екзит-полу, чинний мер Львова отримує підтримку 62,8% виборців, а його опонента Олега Синютку підтримали 37,2%, зазначають Патріоти України.

Зазначимо, у другий тур в Львові вийшли народний депутат від “Європейської солідарності” Олег Синютка та чинний лідер міста Андрій Садовий.

Зазначимо, в ОПОРІ зазначили, що загальна статистика порушень та зловживань під час другого туру місцевих виборів 15 листопада не надто відрізняється від показників, які зафіксували спостерігачі на виборах 25 жовтня.

За даними ЦВК, явка у другому турі виборів, які відбулись тиждень тому, склала 24%.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...