Племінниця Трампа заявила, що її дивовижний дядечко міг "здати" Ізраїль, вручивши його секрети оборони Путіну

Племінниця Трампа вважає, що той може бути причетним до розкриття секретів оборони Ізраїлю, оскільки для нього не існує ніяких моральних перепон, якщо десь уявляє собі якийсь зиск.

Племінниця 45-го президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Мері Трамп заявила, що той міг бути причетним до нападу ХАМАС на Ізраїль. Зокрема, Трамп міг розкрити російському керівництву "секрети нацбезпеки" Ізраїлю. Про це у понеділок, 9 жовтня, вона написала у мікроблозі Х (Twitter).

Мері посилається на скріншот заяви свого дядька, де він задається питанням про можливість здійснення терористичних атак на території США.

"Ті ж самі люди, які здійснили набіг на Ізраїль, в рекордній кількості вливаються в наші колись прекрасні США через повністю відкритий південний кордон. Вони планують напад на нашу країну? Криворукий Джо Байден і його бос Барак Хусейн Обама зробили це з нами!"- написав Трамп.

Коментуючи ці слова свого дядька Мері у своєму пості запитує, чому Трампу досі "дозволяють розгулювати на волі".

"Цей маніяк, швидше за все, передав Путіну (який передав Ірану, який передав ХАМАСу) секрети національної безпеки Ізраїлю..."- написала вона.

Свого часу Мері Трамп заявляла, що її дядько повинен покинути пост американського президента бо він "абсолютно не здатний керувати країною, і небезпечно дозволяти йому займатися цим".

Нагадаємо, Трамп пообіцяв завершити війну в Україні за 24 години після свого обрання на другий президентський термін, як згодом уточнив, звпропонувавши всі "російськомовні" регіони путіну.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...