Плювок в обличчя 73%: Радник Єрмака підтвердив, що назвав виборців Зеленського "долбо****и" (відео)

Юрій Бутусов поцікавився у радника глави ОП, чи не змінилася у нього з того часу думка.

Радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович підтвердив свій нецензурний відгук щодо виборців президента України Володимира Зеленського, який він зробив у березні 2020 року. Це сталося під час ефіру на телеканалі "Україна 24", передають Патріоти України.

Журналіст Юрій Бутусов нагадав Арестовичу, що він назвав людей, які проголосували за Зеленського, "долбо****и". Відповідний пост нинішній радник глави ОП розмістив в соцмережі 31 березня 2020 року. У ньому йшлося про підсумки року при владі нинішнього глави держави.

Бутусов поцікавився у радника глави ОП, чи не змінилася у нього з того часу думка. Арестович зазначив, що його особиста позиція не змінилася, а "долбо****ами" він вважає не тільки виборців Зеленського, але і деяких посадових осіб.

"Але як офіційна особа – ні, я не можу називати громадянина України будь-яким поганим словом, я всіх люблю і ціную незалежно від політичного забарвлення, політичної партії, їхніх поглядів або ж їхнього окраса", – сказав Арестович.

Він додав, що в студії перебувало кілька людей, які його "дуже люблять", проте він не може їх назвати тим самим нецензурним словом. "Я вважаю, що це хороші люди, громадяни, військові експерти. Добре, що вони є в нашій країні", – сказав Арестович.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...