Плювок в обличчя українцям: Нардеп Рабинович показав, як відпочиває у Москві (фото)

Одіозний політик відправився до своєї внучки, яка живе разом з дочкою в столиці РФ.

Одіозний нардеп Вадим Рабинович опублікував знущальний пост з Москви, показавши фотографії прогулянки по Красній площі. При цьому він заявив, що до нього ставляться доброзичливо, натякаючи на необхідність встановлення дружби з Росією, передають Патріоти України.

Все це виглядає насмішкою над українцями, оскільки на Донбасі шостий рік триває російська окупація. Також 6 років як захоплений Крим. Кожен день з фронту приходять повідомлення про загибель українських захисників і обстрілі населених пунктах росіянами. Однак все це Рабиновича не бентежить. Він відправився до своєї внучки, яка живе разом з дочкою в Москві. Рабинович показав фотографії та відео з центру Москви.

"Люди очень благожелательны. Когда узнают, что из Украины - еще больше. Еще раз убедился,что вражду раздувают искусственно. Будем все делать,что б вернулся мир и здравый смысл", - заявив він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...