"Плівки Гончарука" є спробою відволікти увагу від поїздки Зеленського до Оману, - ветеран АТО

Насправді уряду треба занепокоїтися питанням, кого в нашій державі ще можуть прослуховувати та які таємниці раптово оприлюднити.
Олексій Петров. Фото: соцмережі.

Інформаційна атака на уряд має на меті відволікти суспільну увагу від поїздки президента Володимира Зеленського до Оману. Про це в ефірі "Прямого" заявив учасник АТО, блогер Олексій Петров, передають Патріоти України.

"Фактично у нашій країні можна записати розмову прем'єр-міністра на робочій нараді... На цьому фоні виникає питання - чи у нас пишуть лише прем'єр-міністра, чи також пишуть міністра закордонних справ, або начальника Генерального штабу чи, не дай бог, президента... Це питання національної безпеки, і чомусь ніхто про це не говорить", - зазначив Петров.

Він додав, що записи не являють жодної несподіванки. "Гончарук - нібито Гончарук - озвучив те, про що всі здогадувались: що Володимир Зеленський і вся його команда - вони, можливо, прекрасні спеціалісті у знятті роликів, але в управлінні державою, як кажуть в армії, нуль на виході", - сказав Петров.

"І у тому, що сталося вчора, особисто я бачу бажання повісити ширму над питанням поїздки Зеленського до Оману", - наголосив він.

Джерело: Прямий

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...