"Плівки Гончарука": Зеленський вже знає, хто і як це робив, замішані свої, "слуги", - ЗМІ

Опублікування інформації не відбувається, оскільки це може мати неконтрольований наслідок для внутрішньополітичних розкладів в оточенні президента Зеленського. У президента Володимира Зеленського вже близько двох тижнів лежить інформація про прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомляє ZN.UA із посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

Сьогодні минають два тижні з дня, коли президент зажадав від правоохоронних органів встановити причетних до запису розмов під час зустрічі глави уряду з представниками економічного блоку уряду і керівництвом Нацбанку.

Вчора генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що результатів розслідування немає і анонсував боротьбу з приватними спецслужбами, які займаються несанкціонованою "прослушкою".

Однак, за даними журналістів, вже на ранок після появи YouTube-роликів президент отримав оперативну довідку від СБУ з приводу того, як міг здійснюватися запис, ким, де монтувалася і як розміщувався на YouTube.

В той же день Зеленський отримав аналогічний документ від відомства Арсена Авакова.

ЗМІ стало відомо від джерел в обох силових відомств, що остаточних висновків не зробили, але в одному звіти збіглися точно: ролик монтувався на комп'ютері журналіста розслідувальної ТБ-програми, що виходить на одному з найбільш рейтингових телевізійних каналів.

Опублікування цієї інформації, на думку джерел, не відбувається, оскільки це може мати неконтрольований наслідок для внутрішньополітичних розкладів в оточенні самого Зеленського.

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...