Плодотворний візит: Про що Зеленський домовився з Нетаньягу

Україна братиме до уваги досвід Ізраїлю в сферах безпеки та оборони. Про це заявив президент Володимир Зеленський за підсумками переговорів з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, зазначають Патріоти України.

За словами Зеленського, першою темою в переговорах з Нетаньягу стало питання війни і безпеки, в якому, підкреслив президент, Ізраїль розбирається краще за інших. Глава держави додав, що в Ізраїля є чому повчитися і Україна обов’язково цим займеться.

Президент подякував ізраїльським партнерам за підтримку територіальної цілісності України і стійку позицію щодо війни на сході держави і анексії Криму.

У ході зустрічі сторони також обговорили проблему масових відмов громадянам України у питанні перетину ізраїльського кордону.

“Останнім часом наші держави активно співпрацюють і в міграційній сфері. Мова йде про численні відмови громадянам України на в’їзд в Ізраїль. Ми домовилися остаточно вирішити цю проблему”, – заявив Зеленський.

В контексті даного питання глава держави підкреслив, що громадяни України і Ізраїлю повинні користуватися всіма перевагами безвізового режиму, діючого між країнами.

Раніше повідомлялося, що за підсумками зустрічі з Володимиром Зеленським прем’єр-міністр Ізраїлю подякував шостому президенту України і всьому українському народу.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...