"Площа вдала": У РФ пригрозили ядерним ударом по Великій Британії

Російський пропагандист Володимир Соловйов висловився з критикою на адресу глави Міноборони Великої Британії Бена Воллеса та вкотре закликав завдати ядерного удару по території Великої Британії. Про це повідомляє The Daily Mail, передають Патріоти України.

За словами Соловйова, Захід продовжує нагнітати напруженість. Він послався на слова Бена Воллеса про те, що військові бази в Криму є законною військовою ціллю Києва.

Соловйов закликав до послідовності, зазначивши, що, за такою логікою Великобританії, будь-яка ціль в РФ, швидше за все, вважатиметься британцями законною.

"Це країна відповідної площі для "Сармата", яка на цьому спекулює, — заявив Соловйов. — Один, не шість варіантів HIMARS, всього один "Сармат". І при цьому ще залишиться частина боєголовки", — сказав Соловйов про російську гіперзвукову ядерну ракету., яку в класифікації країн Заходу називають ще "Сатана-2". За словами пропагандиста, "колективний Захід" вважає, що може не тільки погрожувати "великій Росії", а й знищити її.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...