По Києву росіяни вдарили комплексами С-400 із Брянської області, - речник Повітряних сил

Під час масованого ракетного обстрілу 14 січня Росія вдарила по Києву ракетами комплексу С-400 з Брянської області. Про це речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив в ефірі 5 каналу, передають Патріоти України.

Ігнат нагадав, що окупанти атакують комплексами С-300 та С-400 прифронтові міста України з початку повномасштабного вторгнення. «Вже півроку вся прифронтова зона під ударами цих ракет. Нічого нового нема. Змінився лише напрямок, з якого вони це зробили — із Брянської області», — сказав речник.

Він додав, що комплекс С-400 б'є більш ніж на 200 км. «Необхідно здійснювати заходи щодо протидії. Відповідні кроки вже зроблено», - заявив Ігнат.

14 січня Росія атакувала Київ. Ворожа ракета влучила в один з об'єктів інфраструктури Києва.

У Голосіївському районі через падіння уламків сталася пожежа у складській металевій будівлі. А в Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобілі. Ігнат заявляв, що Росія атакувала Київ ракетами, що летіли з північного напрямку по балістичній траєкторії.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...