"По мінному полю!": Окупант поскаржився, що їх обманом заманюють у піхоту на фронт. Перехоплення

Мобілізований військовослужбовець 1-го Армійського корпусу РФ поскаржився другу на службу в підрозділах на передових позиціях. За його словами, туди окупантів обманом заманюють до піхотних підрозділів, передають Патріоти України.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова російського військового, яку 20 листопада оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. У бесіді загарбник поскаржився, що військовослужбовців його підрозділу відправляють на позиції в 120 м від захисників України.

"Я кажу, я піду в Сочі ("самовольно оставил часть". – Ред.). Якщо на**й так ставляться. Ви на**й не повинні від укропів 120 метрів сидіти. Раз засунули туди, два тижні відсидів, потім зробили ротацію, шість днів посидів на будиночку, знову на**й засунули. Днів 13 народ сидів на фронті", – сказав він.

Крім того, він розповів, що зголосився "піти на велику землю" під обстріл ЗСУ: "Щоб вийти звідти і зайти, ти заходиш в окоп, по тобі кулеметник ху**ить. Потім якщо кулеметник не дістає, по тобі починають польки лягати. Так само і на вихід, ще й по мінному полю **яриш. Пішов я на школу за хавчиком. Слон приходить години за півтори, каже: "Нас на 9-ту квартиру зараз кидають". Я сів і о**їв".

За словами мобілізованого, він заявив командиру, що не повертатиметься, оскільки мобілізованих заманили на передову обманом: "Він на полігоні так стелився: "Пацани, я буду з вами, ми будемо на другій лінії, тому що ми РОП". І ми всі з РОПа різко на піхоту перетворилися. На**й воно треба".

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...