"По нам истребитель х**нул, клянусь Аллахом!": Українські спецслужби перехопили розмову переляканого "кадирівця" (аудіо)

Українські спецслужби знову перехопили розмову військових РФ, частину якої радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

На записі чути, як кадировець скаржиться телефоном якомусь чоловікові на те, що до них сьогодні прилетів винищувач: «По нам истребитель ху#нул, клянусь Аллахом!».

За словами військового РФ, у нього від переляку ледь серце не вилетіло. При цьому чоловік на іншому кінці дроту уточнив, чи могли вони збити цей винищувач, а кадировець відповів: «Мы ж не знали, свой он или не свой. Нам пока не скажут — не вариант».

Також він поскаржився, що кадирівці самі підривають БТРи, оскільки вони по дорозі почали ламатися. Крім цього, вони це роблять для того, щоб українські військові їх не забрали.

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...

"Полювання" вдалося: Прикордонники показали відео знищення гармати та бліндажа окупантів біля Вовчанська (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:30

16 травня Держприкордонслужба опублікувала відео знищення гармати та бліндажда російських окупантів у районі Вовчанська Харківської області. У коментарі до відео зазначається, що прикордонники бригади Сталевий кордон під час проведення аеророзвідки на ...