"По-перше, мир на Донбасі": У Зеленського назвали головні завдання у відносинах зі США

Ігор Жовква. Фото: УНІАН.

Першочерговими завданнями нашої країни у відносинах із США в році, що наступив, будуть досягнення миру на Донбасі, деокупація Криму та економічне співробітництво, повідомляють Патріоти України.

За словами заступника керівника офісу президента України Ігоря Жовкви в ефірі телеканалу 1+1, першим із трьох головних завдань в Україні є досягнення миру на Донбасі. "Це основний пріоритет, про який ми постійно говоримо... і сподіваємося, що цей пріоритет залишиться на порядку денному і для демократичної адміністрації", – підкреслив Жовква.

Другим важливим завданням у відносинах з США, на думку заступника голови ОП, є деокупація Криму і повернення його під контроль України. Влада хоче залучити Штати до цього процесу.

Третім пріоритетним напрямком має залишатися економічний блок. Жовква зазначив, що важливо у 2021 році продовжувати розвивати відносини з ключовими стратегічними партнерами. "Нам потрібно, попри пандемію, нарощувати товарообіг... Треба, щоб ми продовжили реалізацію тих же проєктів, які ми вже маємо", - сказав Ігор Жовква. Він додав, що ці проєкти з енергетичної сфери, аграрної та IT.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...