По слідам Мосійчука: Арахамія показав, як робили його американський паспорт (відео)

Арахамія доводить, що оприлюднена Мосійчуком копія його паспорта зроблена в Фотошопі

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія доводить, що оприлюднений колишнім нардепом Ігорем Мосійчуком знімок нібито його американського паспорта є фейком. Відповідне відео "слуга" оприлюднив у Facebook. На запису показано, що такий «паспорт» був зроблений у Photoshop. Про це свідчить те, що фото Арахамії на так званому документі було обрано просто в Мережі.

У свою чергу Мосійчук в своєму Telegram-каналі спочатку наполягав, що фотокопія “паспорта Арахамії” справжня, але згодом змінив думку.

«Через деякий час колеги повідомили, що це фейк. Я так не вважаю! Якщо Арахамія дійсно хоче довести відсутність у себе громадянства США, то нехай продемонструє журналістам український закордонний паспорт з американською візою і відмітками про перетин американської кордону», – написав сьогодні екснардеп.

Через пів години Мосійчук вибачився за те, що «повівся».

«Визнаю! Я став об’єктом маніпуляцій з боку Давида Арахамії, який таким чином вирішив злити питання щодо свого американського громадянства! Вибачаюсь перед читачами, а Арахамії скажу так: не вдасться!!!», – додав колишній «радикал».

Нагадаємо, що сьогодні Мосійчук опублікував у Мережі нібито копію американського паспорта Арахамії і зажадав від нього вибачень. Раніше голова «Слуги народу» назвав Мосійчука «клінічним ідіотом» через його звинувачень у тому, що депутат має громадянство США.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...