"По ТБ такого не покажуть, ми програємо": Окупант поскаржився на провал військ РФ на Харківщині

У Харківській області окупаційні війська зазнають великих втрат, але російська пропаганда замовчує це й показує по ТБ псевдо-переможні картинки. У розмові з рідними один із російських загарбників визнав: РФ на цьому напрямку програє, передають Патріоти України.

Про це свідчить перехоплення дзвінка, оприлюднене Службою безпеки України. Аудіо було опубліковане на офіційному YouTube-каналі відомства. Відомо, що солдат країни-агресорки розмовляв із родичами в Підмосков'ї.

"Ну, це по телевізору вам так розписують у кольорах. Насправді тут зовсім все по-іншому. По телевізору такого не покажуть і не скажуть правду ніколи. Ми програємо..." – заявив він.

Російський військовий вказав на конкретні факти. Наприклад, у його полку з 90 танків залишилося лише 14. Рівень підготовки танкістів та артилеристів у них дуже низький, тому що на практичні заняття виділяється дуже мало часу.

"По два дні навчили й усе, відправили на передок. А вони не можуть влучити взагалі, просто не можуть", – поскаржився окупант. Він сказав, що російська артилерія "настільки крива, що там можна в кілометрах виміряти промахи". "Тим часом мотивація українських захисників не змінилася, а якість озброєння тільки зростає", – зазначили зі свого боку в СБУ.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...