"По трупах ходять": Сім'ї окупантів з Авдіївського напрямку поскаржилися Путіну

Родичі російських військових звернулися до Володимира Путіна та поскаржилися на умови перебування окупантів на Авдіївському напрямку. Про це пише видання "Важные истории" посилаючись на документ, який підписали понад 100 людей, передають Патріоти України.

Зокрема, йдеться про військовослужбовців військової частини 95411. Видання зазначає, що мобілізовані окупанти проживають понад 10 місяців в окопах під обстрілами за 700 метрів від Авдіївки.

За словами родичів військових РФ, після початку активної фази наступу, на штурм почали відправляти військових із пораненнями. Одна із жінок окупантів розповіла виданню, що військове командування видало наказ, який передбачає "доліковування" поранень легкої та середньої тяжкості в окопах.

Жінка каже, що військовим потрібен "якийсь результат" до пресконференції Путіна і Нового року. Втім ситуація на напрямку катастрофічна, адже за словами її чоловіка "там по трупах ходять".

"Результат якийсь потрібен. Усі навколо кажуть, що візьмемо Авдіївку і далі — переговори", — розповіла журналістам дружина мобілізованого окупанта. Видання пише, що мобілізовані військові, родичі яких написала звернення президенту РФ, спочатку проходили службу у "ДНР" у складі тероборони. Далі їх передали до 1-го Армійського корпусу "ДНР".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...