Побачення на Балі: Путін і Зеленський візьмуть участь у саміті G20. Можлива "випадкова" зустріч

Сторона, що приймає сподівається сподвигнути лідерів двох країн до переговорів

Президент Росії Володимир Путін прийняв запрошення Індонезії взяти участь у саміті G20 у листопаді, на якому також очікується участь президента України Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

"Так, ми підтвердили, що наша участь передбачається", – заявив у понеділок, 27 червня, помічник Путіна Юрій Ушаков. Водночас він не дав конкретної відповіді на те, в якому форматі Путін візьме участь у саміті.
"Не знаю, вони поки що запрошують в очному форматі, але ще так багато часу. Маю надію, пандемія дозволить провести цей важливий форум в очному форматі, але навіть побоюся сказати наперед", – сказав Ушаков. Саміт глав держав G20 запланований на 15-16 листопада на Балі.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...