"Побачила її розірване тіло": Мама загиблої 4-річної Лізи з Вінниці розповіла, як її доньку вбила ракета

Ірина Дмитрієва, яка втратила 4-річну дочку Лізу в результаті ракетного удару РФ по Вінниці, поділилася щемливими деталями трагедії. Вона вперше після фатального дня побувала на місці загибелі дівчинки, передають Патріоти України.

На сторінці в Instagram жінка опублікувала фото з Лізою та з подробицями розповіла, що трапилося. Ірина запам'ятала кожен момент трагедії.

"Після операції я втратила пам'ять, не розуміла, де я і чому моє тіло все перев'язане... Думала, де Ліза, чому не зі мною... Я вірила, моя донечка жива, тому що такого не може бути, моя дитина не могла загинути, так не повинно бути... Дивилася на свої травми і розуміла, що це все ж не сон... Кожна секунда відтворювалася в пам'яті", – написала Дмитрієва.

Незабаром до неї повернулася пам'ять. "Пам'ятаю, як почула гучний гул, подумала – це точно не літак. Ми одночасно з Лізою підвели голову вгору, прямо над нами летіла ракета – надзвичайно велика. Здавалося, що вона кілька метрів над головою. Побачила, як падає у бік дому офіцерів, стала спиною до нього, думала, що закрию собою дитину... Це була навіть не секунда, а набагато менше... Я дуже міцно тримала візочок із Лізою, зігнулася, її голова була біля моєї. Далі сильний вибух і тремтіння землі", – поділилася Ірина.

За словами жінки, тоді вона зовсім не відчувала болю, а довкола стояла мертва тиша. ⠀ "Навколо стіною стояв чорний дим, нічого не було видно. Я не чула другого вибуху, не чула сигналізації машин, нічого не чула. Потім побачила свою любу донечку, її розірване тіло... Ще кілька хвилин бігала, шукала людей, щоб допомогли витягнути Лізу з візочка. Навколо стояла мертва тиша. Сіла і почала кричати. Потім відчула сильний біль і побачила, як на землю ллється кров, почала задихатися. Мозок відмовлявся вірити... Ця страшна картина крутиться перед очима знову і знову..." – поділилася Дмитрієва криком душі. – Російські терористи, ці істоти, вбили мою дитину, підняли руку на святе. Скільки ще світові потрібно доказів, щоб зупинити масові вбивства українського народу? Понад 360 убитих та зґвалтованих маленьких янголів".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...