Поблизу Євпаторії та Донузлаву ввечері прогриміли вибухи, спалахнули пожежі, є інформація про прильоти, - ЗМІ

Євпаторія та прилеглі населені пункти, де чули вибухи, Google maps

В окупованій Євпаторії (Крим) у неділю ввечері пролунали вибухи. Вибули пролунали близько 22:00, повідомили джерела Суспільне Крим.

"Я чув два дуже потужних вибухи у місті. Дома тремтіли вікна, у місті чути сирени швидких та поліції", — розповів мешканець Євпаторії.

О 22:03 в окупованому Севастополі оголосили повітряну тривогу, про що повідомив окупаційний губернатор міста Михайло Розважаєв. Після цього він оголосив її відбій. Вона тривала 10 хвилин. Морський та наземний громадський транспорт на час тривоги призупиняли свою роботу.

Як повідомляє телеграм-канал "Кримський вітер", близько восьми вибухів було чути в Заозерному, Євпаторії та Донузлаві.

Повідомляють, що багато швидких їдуть у бік Вітіного (курортне селище між Донузоавом та Євраторією.- ред.).

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...