Поблизу Мар'їнки знищено російський штурмовик Су-25, - Генштаб ЗСУ

Поблизу Мар'їнки у Донецькій області Сили оборони знищили російський штурмовик Су-25. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, передають Патріоти України.

"Гарна новина. В районі Мар'їнки, на Донеччині, знищено Су-25 противника", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії на фронті за минулу добу, 6 квітня

Авіація Сил оборони минулої доби завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Також українські захисники знищили три БПЛА різних типів ("Орлан-10", Supercam та "Ланцет-3"), а також три коригованих авіаційних бомби.

Своєю чергою, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили противника, два склади пально-мастильних матеріалів та ворожу станцію радіоелектронної боротьби.

У МЗС Швейцарії зробили гучну заяву щодо РФ

вівторок, 14 травень 2024, 19:52

Швейцарія не стала запрошувати Росію до участі у Саміті миру 15-16 червня, але залишається переконаною в тому, що РФ необхідно залучити до мирного процесу. Про це йдеться у відповіді Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії на запит ZN.UA,...

Поблизу Вовчанська окупант впритул застрелив місцевого жителя

вівторок, 14 травень 2024, 19:15

Російський окупант у вівторок, 14 травня, в районі Вовчанська Харківської області застрелив місцевого 46-річного жителя. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури у Facebook, передають Патріоти України. За даними слідства, у селі Ст...