Поблизу російського Бєлгорода знову прогриміли вибухи, - Reuters

Під Бєлгородом біля кордону з Україною прогриміли два вибухи. Як повідомили очевидці, на яких посилається Reuters, вони сталися через кілька днів після того, як РФ звинуватила ЗСУ в нанесенні удару по нафтобазі, передають Патріоти України.

Причину вибухів поки не з’ясовано. Одна зі свідків розповіла, що вибухи були настільки сильними, що вибили вікна її будинку в Бєлгороді. Як заявив глава яковлевського міського округу Олег Медведєв, інцидент стався в Томарівці.

"Був хлопок, на землю впали уламки. Як і належить, вулицю оточили, викликали оперативні служби. Уламки оглянули - вони не становлять небезпеки, їх відвезли. Оточення вже прибирають. Скоро рух буде повністю відновлено. Ані жертв, ані руйнувань немає", - зазначив він.

Вибухи сталися через кілька днів після того, як міністерство оборони Росії повідомило, що два українські вертольоти вдарили паливну базу в місті, приблизно за 35 км (22 милі) від кордону з Україною, після того, як вранці в п’ятницю ввійшли в Росію на надзвичайно низькій висоті.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....