Побоїще під Радою: "На мітингу щодо закону про землю звучать не голоси фермерів", - Зеленський засудив "опір старих еліт"

Чому молодиків З "нацдружин" Белецького президент відносить до "старих еліт", він розшифровувати не став. Дочетність до створення та забезпечення "дружин" приписують Арсену Авакову, і ніяк не Петру Порошенку, котрого "дружинники" переслідували на виборах

Президент України Володимир Зеленський вважає, що сутички під будівлею парламенту в центрі Києва - це прояв опору реформам нової влади з боку "старих еліт", повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Зеленського в Фейсбук.

"Кожен має право на мирне зібрання. Кожен має право висловити думку. І кожен має нести відповідальність, якщо від його дій страждає інший. Дискусії про законодавчі ініціативи не повинні порушувати закон. Я поважаю думку українців, впродовж місяців ми слухаємо пропозиції стосовно реформ. Однак на мітингу щодо закону про землю звучать не голоси фермерів, а політичні гасла. Через них постраждали і мітингарі, і поліцейські", - написав Зеленський.

За словами президента, це не шлях цивілізованої країни і якщо українці хочуть кращого життя, то мають навчитися говорити, поважати одне одного і, зрештою, жити разом.

"Влада, як і обіцяла, вносить між першим і другим читанням правки в закон про землю на основі обговорень з українцями. Ми дослухаємося до людей. І саме так Україна буде рухатися до кращого життя, попри опір старих "еліт". Це я вам гарантую", - заявив Зеленський.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...