Побратими помстилися за героя: Названо ім'я загиблого на Донбасі 26 жовтня захисника України

Георгій Халіков із Полтавської області

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки оприлюднив ім'я бійці 93-ї механізованої бригади, котрий 26 жовтня загинув на Донбасі внаслідок артилерійського удару, зазначають Патріоти України.

"Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі внаслідок артилерійського обстрілу проросійськими найманцями українських позицій, загинув український воїн – майстер-сержант Халіков Георгій Журович", — йдеться у повідомленні.

Загиблий захисник проживав у Шишацькій територіальній громаді.

Як повідомлялось, в район бою під Гранітне, котрий розв’язали російські окупанти, був вперше направлений ударний бнзпілотник ЗСУ Bayraktar, котрий точним ударом помстився за смерть і поранення бійців 93-ї бригади.

Загиблий захисник проживав у Шишацькій територіальній громаді.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...