Побудувала розкішний маєток: Міністерка Януковича через виселення з Конча-Заспи може отримати 11 млн грн (відео)

Ексміністерка охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, яка була на посаді під час президентства Віктора Януковича, через виселення з орендованої державної дачі в Конча-Заспі може вимагати 11 млн гривень. Зазначимо, що колишня чиновниця вказана в списку РНБО на "переселення", передають Патріоти України.

Як повідомляється в розслідуванні BIHUS.Info, будинок Богатирьової офіційно має площу в 641 кв. метрів. Відомо, що орендувала жінка спершу невелику будівлю і землю, а потім на цій ділянці побудувала розкішний особняк. Цей будинок належить до першого, найвищого класу комфортності, зазначили журналісти. Якщо не враховувати вартість комунальних послуг, то за оренду ексміністерка повинна платити майже 200 тис. гривень на місяць.

В інвестиційному договорі вказано, що в реконструкцію маєтку Богатирьова вклала понад 18 млн. гривень. Ця сума врахована в рахунок орендної плати, однак поки витрачено з неї тільки 7 млн гривень. Через це, як зазначається в матеріалі, колишня глава МОЗ у разі виселення може претендувати на повернення 11 млн. гривень різниці.

Ділянка Богатирьової
Подібна ситуація спостерігається й у деяких інших ексчиновників, які повинні виселиться. Водночас офіційно Конча-Заспа борг перед орендарями не визнає і звітує про зворотне – заборгованість частини жителів за оренду.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...