Побив табуреткою брата: У Краснодарі встановили білборд із загиблим в Україні окупантом (фото)

У Краснодарі встановили білборд із загиблим на війні проти України окупантом Артуром Єгіняном, який кілька років тому був засуджений за побиття табуреткою свого брата. Про це повідомляють місцеві медіа, передають Патріоти України.

Єгіняна пішов на фронт добровольцем і був старшим сержантом ВДВ та командиром взводу. Окупант разом із взводом потрапив в оточення та загинув. "Дуже хочеться, щоб про такого приголомшливого хлопця дізналося якнайбільше людей", – сказала виконавча секретарка регіонального відділення партії "Єдина Росія" Галина Глущенко.

Краснодарський активіст Віталій Вотановський знайшов могилу Єгіняна. Судячи з таблички на хресті, той загинув 12 вересня у віці 36 років. Повного тезку загиблого окупанта у січні 2017 року було засуджено до року колонії загального режиму за побиття табуреткою брата, під час якого чоловік отримав тілесні ушкодження. Єгінян пояснив свої дії тим, що хотів припинити "п'яний дебош" родича.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: