Почалася істерика! Лукашенко зібрав нараду силовиків після вибухів на аеродромі "Мачулищі" (відео)

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко викликав "на килим" силовиків після того, як 26 лютого на військовому аеродромі "Мачулищі" пролунали вибухи. Пошкодження отримав літак-розвідник А-50У, який координував запуски крилатих ракет по Україні, передають Патріоти України.

Також відомо, що з білоруського аеродрома злітають російські винищувачі МіГ-31 з ракетами "Кинжал" на борту."У світлі подій внутрішнього характеру і, перш за все, зовнішнього, хотів би почути з ваших вуст характеристику внутрішньополітичної і військової складової навколо нашої Білорусі", – звернувся до силовиків Лукашенко.

Однак під час наради Лукашенко не називає конкретно причини зібрання. Він також закликає посилити заходи безпеки на прикордонних територіях Білорусі.

"Ще раз хочу наголосити – вимагаю від вас найжорстокішої дисципліни у військових підрозділах МВС та КДБ. Найжорсткішої дисципліни! У нас чимала кількість людей у погонах, всі озброєні. Це люди – заточені на захист своєї вітчизни. Цим нам треба скористатися… Виконання своїх обов'язків, особливо на кордоні. Ми всі маємо бачити на рубежах нашої країни будь-яку найменшу агресивність щодо нашої держави, щоб вжити відповідних заходів реагування", - резюмував білоруський диктатор.


Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...