Почалася істерика: Терорист Гіркін після провалів армії РФ в Україні заговорив про революцію і "напророчив" Путіну долю Каддафі (відео)

Співробітник ФСБ та ватажок терористичного угруповання "ДНР" у 2014 році Ігор Стрєлков (Гіркін) влаштував чергову істерику через низку провалів російської окупаційної армії у війні проти України. За його словами, чергові поразки загарбників можуть призвести до революції у РФ, передають Патріоти України.

Також він припустив, що на диктатора Володимира Путіна може чекати смертна кара. Про це терорист заявив в ефірі одного з пропагандистських шоу.

Терорист скиглить, що після остаточної поразки російської армії революція відбудеться безпосередньо у Москві та Санкт-Петербурзі. Він зазначив, що окрім ганьби окупантів на переворот громадян РФ спонукає високий рівень інфляції.

"Ще кілька образливих військових поразок, спалах інфляції на додачу – і ось ми отримуємо революційну ситуацію. Верхи не можуть, а низи не хочуть. Тим більше, всі революції відбуваються не в селі Гадюкіно, не в місті Урюпинськ і навіть не в сакральному Воронежі, який поки ще не розбомбили. Всі революції відбуваються в столицях. Ви знаєте найбільш ліберальні містечка, ніж Москва і Санкт-Петербург. Тут буде революція. Тут буде смута і перевороти", – поскаржився Гіркін.

Воєнний злочинець дійшов висновку, що глава РФ Путін, ймовірно, повторить долю президента Іраку 1979–2003 років Саддама Хусейна чи лідера Лівії Муаммара Каддафі.

"Акела, що остаточно промахнувся і розгубився, або повторить долю Павла Петровича, або повторить долю Мілошевича. Хоча варіант із Саддамом Хусейном і Муаммаром Каддафі теж не виключений. Не треба Володимиру Володимировичу плекати ілюзії", – сказав терорист.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...