Почалася масштабна пожежа: Окупанти вдарили по Вуглегірській ТЕС (відео)

Російські військові завдали удару по Вуглегірській ТЕС, що в Донецькій області. Унаслідок обстрілу спалахнула масштабна пожежа, повідомляють Патріоти України.

На території теплоелектростанції сталася сильна пожежа

Збройні сили Росії вдарили по одній з найбільших теплових електростанцій в Україні. Повідомляється, що за Вуглегірську ТЕС вже декілька тижнів ідуть бої між ЗСУ та окупантами.

Обстріл російських військових призвів до того, що на території теплоелектростанції сталася сильна пожежа. Також зруйнована адміністративна будівля. Місцеві журналісти опублікували відео пожежі. Здалеку над Вуглегірською ТЕС видно великий стовп сірого диму.

Вуглегірську ТЕС, яка розташована в місті Світлодарськ, за попередніми даними, контролюють ЗСУ. Водночас Світлодарськ був зайнятий російськими військами.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...