Почалася паніка, хтось розпилив сльозогінний газ: На Саакашвілі напали в Греції (відео)

На колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі скоєно напад у столиці Греції Афінах. Як повідомляє грузинський телеканал Mtavari, біля входу в будівлю, де мала пройти зустріч Саакашвілі з грузинськими емігрантами, на нього напав з кулаками невідомий чоловік, передають Патріоти України.

Почалася паніка, хтось розпилив сльозогінний газ. На місце довелося викликати грецький спецназ. Під час інциденту постраждали кілька людей.

Незважаючи на те, що трапилося, Саакашвілі все ж провів зустріч і розповів про плани, які він пропонує своїм прихильникам і виборцям як кандидат у прем'єр-міністри Грузії від опозиційного об'єднання "Сила в єдності". Пізніше експрезидент Грузії в Facebook подякував грецькій поліції "за високопрофесійне, швидке і адекватне реагування на провокацію і забезпечення безпеки наших співвітчизників під час зустрічі".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...