Почалася пожежа, є жертви: Росіяни обстріляли житловий район Херсона

Російські терористи у понеділок, 9 січня, обстріляли житловий район Херсона. Через це загинула одна людина. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, передають Патріоти України.

"Окупанти вчергове обстріляли місто. Снаряд впав просто на перехрестя житлового кварталу. Через влучання снаряда почалася пожежа в приватному житловому будинку. Загинула 1 людина", - написав Тимошенко.

Обстріли Херсона

ЗСУ 11 листопада 2022 року звільнили Херсон - єдиний обласний центр, який ще на початку війни захопили російські окупанти.

Від того часу терористична армія Росії постійно обстрілює місто, знищуючи інфраструктуру та вбиваючи українців. Зокрема, в обід, 9 січня, окупанти вкотре обстріляли Херсон. Тоді загинула одна людина та ще одна - отримала травми.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...