Почалася пожежа: Окупанти обстріляли в порту Маріуполя іноземне судно, є поранені

Вночі 5 квітня при черговому обстрілі з моря багатостраждального Маріуполя, росіяни влучили в цивільне судно під прапором Домініканської Республіки, яке знаходилося біля одного з причалів. Про це повідомили у МВС України, передають Патріоти України.

Потраплення викликало пожежу в машинному відділенні, одного члена екіпажу поранено. Капітан на міжнародному каналі морської безпеки подав сигнал "SOS" та повідомлення: Увага! Увага! Судно під прапором Домініканської Республіки було жорстоко розгромлено, все розгромлено, місток – розгромлено. Пожежа в машині. Є поранені".

Через отриману пробоїну судно почало тонути, водночас пожежа охоплювала все більшу площу. Морські прикордонники оперативно надали допомогу пораненому та евакуювали екіпаж у безпечне місце. "На судні триває пожежа, вона поступово йде під воду. Через постійні обстріли неможливо провести рятувальну операцію" , - поінформували в МВС.


Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...