Почалось: На дебати із Зеленським на НСК "Олімпійський" хоче вийти... Гриценко

у Зе Команді навряд чи підозрювали, чим закінчитися пропозиція чинному президенту щодо дебатів на стадіоні.

Гриценко вирішив потролити Зеленського? Фото: Comments.ua.

Сьогодні, 3 квітня, кандидат у президенти Bолодимир Зеленський оприлюднив відео, в якому закликав чинного гаранта Петра Порошенка вийти з ним на дебати на НСК “Олімпійський”. Опонент Зеленського у першому турі Анатолій Гриценко також відреагував на послання шоумена і зазначив, що якби був на місці Порошенка – обов’язково вийшов би на дебати, передають Патріоти України.

“Не знаю, що там придумають у штабі Порошенка, а моя відповідь була би миттєвою: я би із Зеленським вийшов на дебати. На “НСК Олімпійський”, наживо, за присутності тисяч журналістів – тим більше!”, – написав Гриценко.

У мережі тим часом вже почали тролити коміка усі, кому не лінь. У тому числі - журналістка Яніна Соколова.

Користувачі соцмережі "Фейсбук" і спільноти "Патріоти України - єднаймося!" підтримали журналістку, поширюючи дотепні фотожаби та просто жарти:

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...