Почалося? Кримський міст огорнула димова завіса - соцмережі губляться у здогадках (відео)

Російські окупанти проводять термінові навчання із захисту Кримського мосту у захопленому з 2014 року українському Криму. Місцеві ЗМІ повідомляють про сильне задимлення у районі цього об'єкту, передають Патріоти України.

Версії причин задимлення у пропагандистів різняться – від горіння трави до навчань Міноборони та Росгвардії. Про це повідомляє NEXTA Live та кримські ресурси.

"Окупанти проводять термінові навчання із захисту Кримського мосту, повідомляють місцеві ЗМІ. А може, вони його самі підірвуть як крок доброї волі?" – пише NEXTA Live.

У соцмережах почали з'являтися відео, де видно оповитий димом Кримський міст. Офіційна версія окупантів - тривають навчання із забезпечення безпеки мосту.

"У Криму очевидці публікують кадри з клубами диму в районі з'їзду з Кримського мосту. У керівництві повідомляють, що це – навчання Міноборони, МНС та Росгвардії щодо забезпечення безпеки мосту та припинення загроз", – пише Ньюсач/Двач.

Ще за однією з версій, таку потужну "димову завісу" спровокувала трава, що загорілася. "Губернаторський телеканал Аксьонова пояснив задимлення в районі Кримського мосту – горінням трави біля фортеці "Керч". Інші джерела говорять про навчання Міноборони та Росгвардії. Також з'явилося повідомлення про ДТП та закриття руху у бік Тамані", - пише "Кримський канал".


У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....