"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України.

«У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку — на тому, який ми ще нещодавно делікатно називали авдіївським, хоч Авдіївка давно вже здана. Почали чесно говорити — покровський або покровсько-курахівський напрямок, мабуть, так правильніше називати. У них там великі успіхи і для них є сенс ці успіхи розвивати. Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось», — заявив Дикий в інтерв'ю Radio NV,.

Він зазначив, що має щодо оборони Покровська оптимістичні сподівання. «Але що оборони Покровська вже не вдасться уникнути — для мене це вже практично доконаний факт. До Покровська вони вийдуть. Інша річ: там є шанс їх далі вже надовго затримати», — додав ветеран.

Дикий також сказав, що на покровському напрямку третя лінія оборони, яку копали цивільні компанії по підрядах, розташована перед Покровськом, а не за ним, і місто здавати ніхто не планує.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...