Почали кидати навіть свої, або Фортуна повернулась до Путіна задом: Орендар російського трубоукладача відмовився добудовувати "Північний потік-2"

Вочевидь реальна загроза американських санкцій змусила власників судна усвідомити що "гра не вартує свічок". Адже проблемна добудова «Північного потоку – 2» лише епізод, а втратити можна всі інші підряди світу

Російська компанія «Межрегионтрубопроводстрой» (МРТС) не надаватиме трубоукладальну баржу "Фортуна" для завершення будівництва газопроводу «Північний потік – 2», повідомляють Патріоти України з посиланням на російське РБК.

Як заявив представник МРТС, компанія не має наміру брати участь у виконанні робіт з укладання російського газопроводу «Північний потік – 2» з використанням баржі «Фортуна» або іншим чином.

Також в МРТС зазначили, що компанія не є власником трубоукладача “Фортуна”, а орендує його. Раніше аналітики називали «Фортуну» одним із ймовірних кандидатів на завершення будівництва «Північного потоку – 2».

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...