"Почали вигадувати нові цілі": Глава патрульної поліції пояснив, чому РФ не визнає втрат у війні проти України

Російські окупаційні війська зазнають значних втрат на війні в Україні, але у Кремлі цього не визнають. Український військовий "кіборг", начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков пояснив, що така ситуація склалася тому, що початкові плани РФ щодо захоплення територій провалилися, передають Патріоти України.

Він назвав риторику Кремля щодо того, що "все йде за планом", казками. Про це Жуков розповів в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону. "Тому що покласти 15 тис. своїх елітних солдатів, які тут висадилися, 15 тис. у Київській області закопати, щоб потім місяць чи два брати якесь одне місто в Луганській області, – я думаю, що це не план", – зазначив він.

Начальник департаменту патрульної поліції звернув увагу, що Путін не називає своєї цілі відкрито, але запевняє, що всі вони нібито будуть виконані.

За його словами, ставку кремлівський диктатор робить на кадировців та інших, тому в РФ вже почали вигадувати "нові цілі". "Але якщо ви пам'ятаєте, цей, в окулярах генерал, начебто якийсь там голова, який повідомляє завжди (представник міноборони РФ Ігор Конашенков. – Ред.), – підріс просто чувак. Він доповідав неодноразово: "У нас немає втрат". А вийшло, як вийшло: Україна прийняла перший бій, дала відсіч і продовжує воювати на тих позиціях, де зараз наші війська закріплені", – зазначив Жуков.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...