Почалися проблеми з мімікою та дикцією: У відомого пропагандиста Кремля погіршився стан здоров'я

У популярного російського актора, телеведучого і пропагандиста Бориса Корчевнікова погіршився стан здоров’я. Зокрема, у путініста почалися проблеми з мімікою та дикцією. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "НеМалахов", передають Патріоти України.

На кадрах зафільмовано фрагмент з етеру російської програми "Життя і доля". На них помітно, що Корчевников виглядає як хвора людина. Крім того, за останній час він значно додав у вазі.

"Борис Корчовніков не лише втрачає слух. Пишуть, що у ведучого почалися проблеми з мімікою та дикцією. Власне, ось сьогоднішній ефір", – йдеться в повідомленні.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...