Почалися великі "чистки"? Слідом за Аваковим можуть звільнити ще двох міністрів, - джерела

Після того, як стало відомо, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков йде у відставку, фракція "Слуга народу" збирається на закрите засідання з кадрових питань, на якому також обговорюватимуть можливу відставку восени міністра оборони Андрія Тарана та міністра юстиції Дениса Малюськи. Про це ТСН.ua повідомили власні джерела в "СН", передають Патріоти України.

"Так, це питання будуть обговорювати (про відставку Тарана й Малюськи - ред.). Але голосування, ймовірно, буде відкладено вже на осінь", - зазначив співрозмовник, уточнивши, що президент України Володимир Зеленський, мовляв, незадоволений їхньою роботою.

Тelegram-канал "Правда Качури" також повідомляє, що у зв'язку з відставкою Авакова, на сьогоднішній вечір планується засідання фракції "Слуга народу", обговорюватимуть кадрові питання, очікується присутність перших осіб. "Будуть розглянуті нові кандидатури на місце міністра МВС і можливо інші кадрові перестановки", - йдеться в повідомленні. Наразі президент Володимир Зеленський і глава ОП Андрій Єрмак вже прибули в Раду на засідання фракції "Слуга народу", повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...