Почав носити толстовки та джинси: Макрон вирішив копіювати Зеленського? - західні ЗМІ

Президент Франції Еммануель Макрон, схоже, почав брати «поради за стилем» у найбільш обговорюваного європейського лідера — Володимира Зеленського. Про це пише британська газета Daily Mail, передають Патріоти України.
Лідер Франції завжди з'являвся на публіці гладко поголеним і в костюмі, що бездоганно сидить, проте нові фотографії зламали звичний образ президента, пише таблоїд. Так, на знімках, зроблених у Золотому залі Єлисейського палацу в Парижі, Макрон зі щетиною сидить за столом у темній толстовці з капюшоном та джинсах.
Як зазначає Daily Mail, президент України Володимир Зеленський став фігурою, що миттєво впізнається, на тлі російського вторгнення в його країну і одягає останні три тижні прості толстовки кольору хакі, куртки і футболки, координуючи оборону своєї країни.

При цьому багато користувачів соцмереж оцінили нові фото Макрона, однак знайшлися і ті, хто засудив президента за бажання показати себе у більш виграшному світлі на тлі колеги.


Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: