"Почав він дружелюбно і м'яко": Гіркін заявив, що Гордон намагався його гіпнотизувати під час інтерв'ю

Ігор Гіркін (Стрєлков) зізнався, що під час інтерв'ю українському журналісту Дмитрові Гордону почувався, як "злочинець на допиті у слідчого".

Колишній ватажок російських бойовиків на окупованій частині Донбасу, "ексміністр оборони ДНР" і полковник ФСБ Ігор Гіркін (Стрєлков) переконаний, що український журналіст Дмитро Гордон намагався його гіпнотизувати під час інтерв'ю. Про це він заявив під час ефіру на YouTube-каналі "Сладков плюс", повідомляють Патріоти України.

"У мене взагалі склалося враження (можливо, воно оманливе), що він [Гордон] намагався здійснювати якийсь психологічний тиск за допомогою... Звичайно, через камеру це зробити надзвичайно складно, але, кажуть, деякі вміють. Типу гіпнозу щось. Тобто ось такі чорні, абсолютно вугільні очі... Не знаю, чи носить він спеціальні лінзи, чи у нього справді на всю райдужку...", – заявив Гіркін.

Бойовик додав, що більшу частину інтерв'ю складалося враження, що його допитує "суворий, жорсткий слідчий", а не представник масмедіа. "Він [Гордон] нарощував тиск під час бесіди. Тобто почавши досить дружелюбно і м'яко, він постійно нарощував темп, усе більше намагаючись перейти до фактичного допиту. І десь до середини бесіди, насправді, його мова і його фізіогноміка – це все, наче він слідчий. Суворий, жорсткий слідчий. І він допитує злочинця", – сказав Гіркін.

Він також підкреслив, що після цього інтерв'ю "повністю знищив свою можливу політичну кар'єру", оскільки зізнався в убивстві українських громадян на території окупованого Донбасу у 2014 році.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...